Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

OKRESNÍ PŘEBOR 2019/2020

1.  Sparta Sulkov
 12 - 1 - 0 - 0
 40:12
 38
 (+14)
2.  OLYMPIE KOŽLANY
 10 - 0 - 1 - 2
 46:17
 31
 (+10)
3.  Baník Zbůch
 9 - 0 - 0 - 4
 60:29
 27
 (+6)
4.  TJ Tlučná
 7 - 1 - 1 - 4
 27:21
 24
 (+6)
5.  FK Ledce
 5 - 2 - 2 - 4
 21:32
 21
 (-3)
6.  DIOSS Nýřany
 6 - 1 - 0 - 6
 32:27
 20
 (-4)
7.  Sokol Mladotice
 6 - 1 - 0 - 6
 37:36
 20
 (-1)
8.  Jiskra Křelovice
 6 - 1 - 0 - 6
 24:24
 20
 (-1)
9.  SK Všeruby
 6 - 0 - 1 - 6
 43:35
 19
 (+1)
10.  Bohemia Kaznějov "B"
 5 - 0 - 3 - 5
 36:28
 18
 (0)
11.  Baník Líně
 5 - 0 - 0 - 8
 38:44
 15
 (-6)
12.  SK Horní Bříza "B"
 3 - 1 - 0 - 9
 26:54
 11
 (-7)
13.  Sokol Dolní Bělá
 2 - 1 - 1 - 9
 24:45
 9
 (-15)
14.  Sokol Manětín
 0 - 0 - 0 - 13
 6:56
 0
 (0)
 
Zpět na přehled sezón ...
 
 

VÝSLEDKY

 OLYMPIE KOŽLANY - FK Ledce  3:0 (1:0)    
 OLYMPIE KOŽLANY - DIOSS Nýřany  5:2 (2:2)    
 Sokol Dolní Bělá - OLYMPIE KOŽLANY  1:3 (1:1)    
 OLYMPIE KOŽLANY - Sokol Manětín  7:1 (2:1)    
 Sparta Sulkov - OLYMPIE KOŽLANY  1:0 (0:0)    
 OLYMPIE KOŽLANY - Jiskra Křelovice  3:0 (1:0)    
 SK Horní Bříza "B" - OLYMPIE KOŽLANY  5:5 (1:3) - pen. 5:4    
 OLYMPIE KOŽLANY - TJ Tlučná  4:0 (2:0)    
 SK Všeruby - OLYMPIE KOŽLANY  0:4 (0:1)    
 OLYMPIE KOŽLANY - Baník Zbůch  6:2 (2:0)    
 Sokol Mladotice - OLYMPIE KOŽLANY  1:2 (1:2)    
 OLYMPIE KOŽLANY - Bohemia Kaznějov "B"  3:0 (0:0)    
 Baník Líně - OLYMPIE KOŽLANY  4:1 (2:1)    
 
Soutěž byla po podzimní části předčasně ukončena kvůli vládním opatřením nařízeným v souvislosti s pandemií koronaviru
 

24. 8. 2019 - I. kolo

Olympie Kožlany - FK Ledce     3 : 0  (1 : 0)

Kozler - Vlček, Kříž Obrazek32., Tupý, Štrunc - Berbr (50. O.Hurt), Hora Obrazek55., V.Švamberg Obrazek60., Souček (84. Fiala), Špaček - Hromada

Nový ročník jsme zahájili opět utkáním proti Ledcům, které stejně jako my vloni až do konce bojovaly o záchranu (a v jejichž dresu jsme dnes marně hledali některé známé tváře), a bylo otázkou, jestli se nám podaří navázat na celkem podařené výkony v přípravě.

Do zápasu jsme vstoupili dobře a už ve 4. min. jsme se mohli radovat, když si naběhl na kolmici za beky J.Hromada, obešel i brankáře, ale jeho přihrávku před odkrytou branku poslal O.Berbr ve skluzu vedle. Pak se hra uklidnila, k vidění byl hlavně boj ve středu pole s mnoha nepřesnostmi. Trochu vzruchu přinesla až ve 20. min. dalekonosná střela ledeckého útočníka, která překvapivě rozezvučela břevno. Vzápětí naše obrana nezachytila dlouhý nákop, najednou se útočník soupeře řítil sám na O.Kozlera a situaci řešil až na poslední chvíli velmi podezřelým skluzem L.Štrunc. Hosté se (možná právem) vehementně dožadovali penalty, ale píšťalka mlčela. Tato situace rozdmýchala na hřišti emoce, ledecký trenér dokonce viděl červenou kartu, a nás jakoby to probudilo. A ve 32. min. jsme šli zaslouženě do vedení, když se (už poněkolikáté) vydařil signál z přímého kopu, kdy V.Švamberg našel T.Kříže, který procedil míč do sítě. Hodně vzruchu pak přinesl samotný závěr poločasu - ve 42. min. nejprve vyrazil ledecký gólman svižnou ránu V.Švamberga, o dvě minuty později pak byl včas pod nohama V.Hory, který se před ním zjevil po narážečce s J.Hromadou. A v poslední minutě jsme opět zaváhali po dlouhém nákopu, ale O.Kozler byl proti osamocenému soupeři včas venku z branky a své mužstvo podržel.

I do druhé půle jsme vstoupili lépe a brzy se nám podařilo své chvilkové převahy využít. V 55. min. zabojoval před soupeřovým vápnem střídající O.Hurt, navzdory inkasovanému šlapáku posunul míč na V.Horu a ten zamířil přesně k tyči. V 58. min. střílel těsně nad M.Souček, ale v 60. min. jsme se už znovu radovali, když V.Hora úspěšným napadáním obránců vybojoval míč pro V.Švamberga, který tvrdou střelou pod břevno nedal šanci ani gólmanovi, ani na čáře zaskakujícímu bekovi. O 5 minut později nám ještě zatrnulo po přímém kopu hostů a nebezpečné teči, ale to bylo asi to poslední, co dnes Ledce nabídly, a ve zbytku utkání se vše podstatné událo před jejich brankou. 68 minuta přinesla hned tři naše příležitosti ke skórování - nejprve po brejku 4 na 2 trefil M.Souček z dobré pozice jen nohu obránce, po následném rohu vyhlavičkovali hosté míč z prázdné branky a hned po dalším útoku vychytal opět M.Součka brankář. Pak už jsme hru jen kontrolovali, drželi míč na svých kopačkách a bylo jasné, že soupeř už nemá sílu na zvrat. Ideální šanci k navýšení kožlanského vedení pak měl ještě v 83. min. L.Štrunc, který postupoval sám na branku, ale jeho pokus o lob gólman zneškodnil. I tak jsme ale do sezóny vstoupili zaslouženým jasným vítězstvím.

Zpět ...

31. 8. 2019 - II. kolo

Olympie Kožlany - DIOSS Nýřany     5 : 2  (2 : 2)

J.Švamberg - Frank Obrazek48., Kříž, T.Hurt, Vlček (57. R.Vališ st., 78. P.Fiala) - O.Hurt, Hora Obrazek62., V.Švamberg Obrazek32., Berbr Obrazek54. (66. Souček), Špaček - Hromada Obrazek25.

I druhé podzimní utkání jsme odehráli na domácí půdě. Ve velmi letním počasí jsme tentokrát přivítali celek z Nýřan, který zakončil minulou sezonu na 2. místě.

Úvod zápasu nabídl oboustranně poměrně útočný fotbal. Zatímco my jsme se prosazovali spíše kombinační hrou, soupeř měl nebezpečnější náběhy za obranu a především také standardní situace. Skóre zápasu tak otevřel soupeřův obránce, který tvrdou nekompromisní ranou poslal míč přímo k tyči, na což nedokázal náš gólman vůbec reagovat. Naštěstí jsme ihned po rozehrání dokázali vyrovnat na 1:1 gólem J.Hromady. O pár minut později navíc po špatné rozehrávce soupeře vybojoval míč V.Švamberg a dalekonosnou ranou zamířil mimo dosah brankáře - 2:1. Následně jsme však soupeři opět nabídli standardku z podobné pozice, jako padl první gól. Stejný exekutor si postavil míč, volil opět tvrdou ránu, která byla tečována ve zdi a zapadla přímo do šibenice. Ani na tento gól nemohl J.Švamberg reagovat. Do šaten se tak odcházelo za poměrně spravedlivého stavu 2:2.

Druhý poločas už byl ale kompletně v naší režii. Hned ve 48. min. si narazil L.Frank balon a z hranice vápna vystřelil svojí slabší pravou nohou do protipohybu gólmana. Rána to nebyla moc prudká ani umístěná, ale to od Luboše nikdo ani nečekal. Byl to první Lubošův gól po mnoha letech, a proto bychom mu chtěli jménem celého oddílu srdečně pogratulovat. O pár minut později se tentokrát na pravé straně prokombinoval O.Berbr a tvrdou ranou zblízka prostřelil soupeřova brankáře. Když potom v 62. min. prokličkoval V.Hora od lajny až k vápnu okolo asi 7 protihráčů a přidal 5. gól, bylo prakticky rozhodnuto. I po zbytek poločasu jsme dobře kombinovali a nepouštěli soupeře příliš na naši polovinu. I tak však z ojedinělého útoku vybojoval penaltu, kterou ale náš gólman skvěle zlikvidoval. Soupeřovi již ke konci utkání docházely síly a utkání jsme tak v klidu dovedli do vítězného konce.

Zpět ...

7. 9. 2019 - III. kolo

Sokol Dolní Bělá - Olympie Kožlany     1 : 3  (1 : 1)

Kozler - Frank, Kříž, Tupý, Vlček - O.Hurt Obrazek43., Hora Obrazek77., V.Švamberg Obrazek90., Souček (85. P.Fiala), Berbr (87. T.Hurt) - Špaček

K prvnímu venkovnímu zápasu jsme cestovali do Dolní Bělé, odkud se nám body příliš často přivézt nepodařilo, což jsme se ale po podařeném startu do soutěže chystali změnit.

Prvních 20 minut tomu však vůbec neodpovídalo. Soupeř byl důraznější a hrálo se spíše na naší polovině. Po závaru v 16. min. hosté za vápnem napálili balon, ten byl v klubku hráčů tečován do protipohybu O.Kozlera a domácí se tak zaslouženě ujali vedení. Na inkasovanou branku jsme dokázali zareagovat zlepšenou hrou, míč jsme drželi na svých kopačkách a těžiště hry se postupně přesunulo na polovinu soupeře. Vedle tyče ještě skončila dalekonosná rána V.Švamberga i následná hlavička L.Tupého po rohovém kopu, ale nakonec jsme svůj sílící tlak přecejen přetavili ve vyrovnání, když se těsně před přestávkou objevil sám před brankářem O.Hurt a přesným obstřelem skóroval.

V druhé půli jsme chtěli pokračovat v nátlakové hře, ale bohužel i kvůli řadě nepřesných výroků sudího jsme nedokázali zamknout soupeře na jeho polovině a k vidění tak byl spíše boj ve středu hřiště. První zajímavá akce druhé půle se tak narodila až v 60. min., kdy si J.Špaček šikovně obhodil stopera, sám před brankářem byl na hranici vápna zezadu zkosen dolnobělským obráncem, který však za zákrok viděl pouze žlutou kartu. Z následného přímého kopu pak V.Švamberg orazítkoval břevno soupeřovy branky. Následně opět přišla pasáž bez šancí na obou stranách, kterou individuálním průnikem od levé lajny narušil pouze O.Hurt, jeho střela ale neměla dostatečnou razanci. Ale v 77. min. neudržel soupeřův gólman míč, ten vybojoval T.Kříž a následným centrem našel důrazného V.Horu - 1:2. Soupeř musel za nepříznivého stavu zjednodušit hru, vrhnul všechny zbytky sil do útoku, ale naše obrana pracovala spolehlivě a my jsme díky tomu mohli podnikat rychlé kontry do otevřené obrany. A v poslední minutě nastavení se nám podařilo vydřené vítězství pojistit, když se O.Hurt prosmýkl okolo domácího obránce, přihrál na malé vápno V.Švambergovi, který bez problémů prostřelil gólmana a dal tak výsledku konečnou podobu.

Zpět ...

14. 9. 2019 - IV. kolo

Olympie Kožlany - Sokol Manětín     7 : 1  (2 : 1)

Kozler - Vlček, Kříž Obrazek44., Tupý (82.), Štrunc - O.Hurt (72.), Hora Obrazek90., V.Švamberg Obrazek48., Souček (49. Berbr Obrazek63.Obrazek74.Obrazek88.), Špaček - Hromada Obrazek17.

Dobrou formu jsme chtěli potvrdit i v utkání s nováčkem soutěže, který zatím neměl na svém kontě ani jeden bod a krčil se na posledním místě tabulky.

Vstup do utkání nám ale příliš nevyšel. Během úvodní desetiminutovky jsme často chybovali a navíc jsme špatně řešili nákopy soupeře za obranu a pouštěli tak útočníky do nebezpečných prostorů před branku. Naštěstí Manětín netrestal, ale ani my jsme nedokázali proměnit dvě slibné akce - už ve 2. min. si zaběhl za beky V.Švamberg, mířil však vedle, a v 6. min. M.Souček nezužitkoval pěkný centr L.Štrunce. Postupně jsme ale začali hrát svoji hru, obrana se zkonsolidovala a v 17. min. jsme šli do vedení, když přízemní centr V.Švamberga z přímého kopu brankáři propadl pod rukama a důsledný J.Hromada zblízka nekompromisně skóroval. Ovšem o 10 minut později stačilo zaváhání při rychle rozehrané standardce hostů z poloviny hřiště, O.Kozler minul míč před nabíhajícím útočníkem a tomu nedělalo problém "vykoupat" před brankou dojíždějícího L.Štrunce a skórovat do prázdné branky. Vyrovnávací gól nás ale nakopl, na manětínskou branku se začal valit jeden útok za druhým, ale ta koncovka! Ve 29. min. vysunul T.Kříž do brejku J.Hromadu, který střílel do gólmana. Po 10 minutách se před brankářem objevil osamocený O.Hurt, ale i on nechal vyniknout svého protivníka. Ve 39. min. přišel další pas z hloubi pole na hranici vápna, kde V.Švamberg hlavou trefil brankářovy rukavice. Ve 41. min. nám zatrnulo, když tvrdou tečovanou ránu z ojedinělého přímého kopu O.Kozler s námahou vytěsnil nad, ale s odpovědí vzápětí přispěchal opět J.Hromada, bohužel jeho další průnik středem obrany skončil střelou těsně vedle. A když i ránu L.Tupého gólman vyrazil, vypadalo to, že mužstva půjdou do kabin za nerozhodného stavu. Ve 44. min. ale V.Švamberg rozehrál přímý kop stejně jako před první brankou a T.Kříž byl přesně tam, kde měl být - 2:1.

Jakékoliv snahy soupeře ke zdramatizování utkání jsme rázně utnuli hned ve 48. min., když T.Kříž vrátil gólovou přihrávku V.Švambergovi, který hlavou mířil přesně k tyči. Od této chvíle jsme už zápas kontrolovali, navíc začal řádit střídající O.Berbr. Nejprve se v 61. min. z 20 metrů jen zastřeloval, ale o 2 minuty později pronikl spolu s O.Hurtem středem manětínské obrany a vyraženou střelu svého spoluhráče uklidil do sítě efektním obloučkem přes padajícího brankáře. Místo aby se pak utkání dohrávalo v klidu, po několika sporných výrocích sudího se začalo na hřišti jiskřit a diskutovat. Své emoce nezvládl především O.Hurt a během dvou minut se vykartoval. Přesto jsme i v oslabení přidali další góly. V 75. min. se od rohového praporku prosmýkl O.Berbr až k brance, našel volného L.Tupého, jehož nepovedenou střelu pak sám dorazil do sítě. Pak J.Hromada opět selhal v jasné šanci po kolmici V.Švamberga, vzápětí dostal hodně přísnou druhou žlutou kartu i L.Tupý a dohrávali jsme v 9 hráčích. V 85. min. pak viděl druhou žlutou kartu i soupeř a diváci se dočkali ještě dvou branek - v 88. min. O.Berbr završil svůj hattrick z penalty po (údajném) faulu na svou osobu a v 90. min. předvedl parádní sólo z poloviny hřiště V.Hora, které zakončil chladnokrevnou střelou k tyči a pečetil naše jasné vítězství.

Zpět ...

21. 9. 2019 - V. kolo

Sparta Sulkov - Olympie Kožlany     1 : 0  (0 : 0)

Kozler - Frank, Kříž, T.Hurt, Štrunc - O.Hurt (70. Tynkov), Hora, Tupý, Berbr (82. Souček), Špaček - Hromada

Na hřišti druhého nováčka soutěže jsme nastoupili ke šlágru kola, kdy si to dvě jediná dosud neporažená mužstva rozdala o první místo.

Úvodní desetiminutovka se nesla ve znamení vzájemného oťukávání, oba týmy se snažily přízemní kombinací kontrolovat míč a hledaly skulinky v soupeřově defenzívě. Obě obranné řady však pracovaly spolehlivě. Více ze hry měli domácí, ale první šance si vypracovaly naše barvy. V 10. min. si po pasu T.Kříže J.Hromada přehodil stopera, sám proti brankáři však zamířil těsně vedle. O minutu později si náš útočník naběhl na kolmici mezi beky, tentokrát ale poslal míč pro změnu nad břevno. Sulkovští vzápětí oplatili stejnou mincí, když po podobné akci zabíhající útočník rovněž vystřelil těsně vedle vzdálenější tyče. Nicméně v této fázi utkání jsme převzali iniciativu, dobrým napadáním jsme soupeři nenechávali čas k rozehrávce, ale do šancí jsme se dostávali ztuha. Zkoušeli jsme to tedy i z větší vzdálenosti, bohužel střelám chyběla větší přesnost. Ve 23. min. sulkovským zatrnulo po centru T.Kříže z přímého kopu, který propadl až na zadní tyč, kde T.Hurt ve skluzu dorážel vedle branky. Totéž předvedli i domácí o 10 minut později, ale ani oni míč mezi tyče dostat nedokázali. Do přestávky se tak diváci branky nedočkali.

Druhá půle dlouho příliš vzruchu před brankami nenabídla. My jsme sice dobrým držením míče nadále pokračovali v mírné herní převaze, ovšem domácí nás ke své svatyni nepouštěli. Naše defenzíva si musela dávat pozor hlavně na pasy na křídelní útočníky, ale až na občasné výjimky žádné problémy nedopustila a naopak se starala o rozehrávku směrem dopředu. Obraz hry se změnil až čtvrt hodiny před koncem utkání. V 75. min. poprvé výrazně zahrozil soupeř, když nebezpečnou hlavičku po rohovém kopu vytáhl O.Kozler pohotovým zákrokem zpod břevna. V 81. min. se po centru do našeho vápna v závaru nejlépe zorientoval sulkovský útočník, jeho naštěstí slabou střelu náš gólman rovněž kryl. S odpovědí přispěchal v 85. min. nový muž v našem týmu D.Tynkov, který se po dlouhém pasu ocitl za domácí obranou, jeho střelu z úhlu však brankář zlikvidoval. Z následného rohového kopu se hlavou prosadil T.Hurt, ale sulkovský gólman předvedl další parádní zákrok. Užuž se zdálo, že utkání směřuje k bezbrankové remíze, ale v 86. min. jsme svému protivníkovi nabídli ojedinělou standardku, z níž přišel centr do prostoru penalty a šťastná hlavička, která obloučkem přeletěla přes povystoupeného O.Kozlera - 1:0. Ve zbývající pětiminutovce jsme samozřejmě vrhli vše do útoku, ale naše křečovitá snaha k úspěchu nevedla a museli jsme tak skousnout první letošní porážku.

Zpět ...

28. 9. 2019 - VI. kolo

Olympie Kožlany - Jiskra Křelovice     3 : 0  (1 : 0)

Kozler - Frank, Kříž Obrazek67., T.Hurt, Vlček (45. Štrunc) - Solar (18. Berbr), Hora, V.Švamberg, Souček (53. O.Hurt Obrazek90.+1), Špaček Obrazek35. - Hromada (89. P.Fiala)

Na mokrém hřišti se od začátku rozpoutala neúprosná bitva. My jsme měli problémy s důrazem soupeře, obrana navíc nezachytávala dlouhé nákopy Křelovic. Přesto se do první šance dostal J.Hromada, který ve 3. min. po chybě obránců postupoval z úhlu na branku, ale místo zakončení si dával přednost s M.Součkem a brankář situaci vyřešil. V 8. min. chyboval T.Hurt, zabíhající útočník naštěstí mířil z vápna vedle. Po chvíli v podobné situaci počastoval J.Vlček O.Kozlera těžkou malou domů, našemu gólmanovi se nepodařil odkop a mohl si oddechnout, že pohotová střela hostů skončila těsně vedle. V dalším průběhu se naše hra zlepšila, kombinací po zemi se nám dařilo překonávat křelovický blok a první vlaštovka přišla ve 24. min., kdy V.Švamberg našel centrem O.Berbra, jehož hlavička mířila těsně mimo. O dvě minuty později jsme přežili obrovskou šanci soupeře, když po naší standardce soupeř předvedl kolmou akci, na jejímž konci byl skvělý zákrok vyběhnuvšího O.Kozlera proti osamocenému útočníkovi. A ve 35. min. se potvrdilo otřepané "nedáš-dostaneš". Pas ze středu pole propadl na rozběhnutého J.Špačka, který se z vápna trefil mezi gólmanovy nohy - 1:0. Vzápětí mohlo být ještě veseleji, když J.Vlček výstavním pasem poslal na zteč V.Horu, který se ale tváří v tvář brankáři i díky nerovnosti terénu ukopl. A znovu mohl přijít trest, když další těžkou malou domů náš brankář opět poslal na kopačku soupeře, ten pronikl rozhozenou obranou až na vápno, ale jeho střelu k tyči O.Kozler skvěle zlikvidoval. Ve 41. min. se podobná situace opakovala na druhé straně, kdy brankář odvrátil míč k O.Berbrovi, ovšem jeho pohotovou střelu vykopl z prázdné branky obránce. To už na hřišti plály emoce, protože rozhodčí připustil dost tvrdou hru, často až za hranou, a vše vyvrcholilo konfliktem V.Švamberga se soupeřem, kdy byl náš hráč sražen, ale místo jasného vyloučení sudí tasil jen žlutou kartu. Naštěstí vzápětí skončil poločas a hráči mohli zchladit hlavy.

Deset minut po přestávce patřilo hostům, kteří ze svého tlaku vytěžili dvě velké šance - v 51. min. se hráč zřejmě u rohového praporku dostal s míčem do autu, naši hráči přestali hrát, rozhodčí však nedbal na zdvižený praporek a soupeř se dostal až před branku, naštěstí mířil nad. Tentýž hráč se pak prosmýkl za obranu, ale ani tentokrát mezi tyče míč nedostal. Tato varování nám stačila, hru jsme vyrovnali a v 57. min. jsme křelovické na několik desítek vteřin zamkli ve vápně, ovšem všechny střelecké pokusy skončily na tělech blokujících beků. O chvíli později vyslal O.Berbr do šance J.Špačka, jeho střelu však gólman vytěsnil, po následném rohu navíc obránce odvrátil z prázdné branky hlavičku T.Hurta. V této fázi utkání jsme už hru kontrolovali a v 67. min. jsme převahu využili, když V.Švamberg našel z přímého kopu nabíhajícího T.Kříže, který z voleje skóroval. Druhá inkasovaná branka soupeře hodně srazila a ve zbytku zápasu se už téměř k ničemu nedostal. Šance naopak přibývaly na naší straně. V 79. min. si vyměnili míč V.Hora s V.Švambergem, ten střílel z vápna vedle. O dvě minuty později si role vyměnili, ale V.Hora nabídku svého spoluhráče na malém vápně minul. Ale nakonec jsme se radovali i potřetí, když T.Kříž v nastavení nejprve trefil z přímého kopu břevno, ale odražený míč poslal hlavou do sítě O.Hurt.

Zpět ...

6. 10. 2019 - VII. kolo

SK Horní Bříza "B" - Olympie Kožlany     5 : 5  (1 : 3)

penalty 5 : 4

J.Švamberg st. - Frank, Kříž Obrazek27., T.Hurt, Štrunc (72. R.Vališ ml.) - O.Hurt, Hora Obrazek17.Obrazek57.Obrazek86., V.Švamberg, Tupý (75. Souček), Berbr Obrazek40. - Špaček

Proti béčku Horní Břízy, předposlednímu celku tabulky, jsme sehráli bláznivý zápas. Protože hlavní plocha byla právě v rekonstrukci a na hřišti v Dobříči, kde se mělo původně hrát, zbourali celé zázemí, museli jsme vzít zavděk malým hřištěm s umělou trávou.

V úvodních minutách jsme se ztěžka sžívali s nezvyklým terénem, balón nám po suchém povrchu poskakoval, přihrávky po zemi nelétaly a my se nemohli dostat do tempa. Domácí spíše vyčkávali, ale díky našim nepřesnostem se dostali k několika nepříjemným střelám, naštěstí bez efektu. Zhruba po čtvrthodině jsme se osmělili i my a hned první větší šance skončila gólem - pas O.Berbra z hloubi pole našel ve vápně V.Horu, který v souboji šikovně prostrčil míč za padajícího gólmana. Branka nám dodala sebevědomí, začali jsme soupeře přehrávat, ale ve 26. min. přišlo zčistajasna vyrovnání, když se domácí útočník po souboji tělo na tělo s L.Štruncem ochotně poroučel k zemi a přísně nařízenou penaltu soupeř se štěstím proměnil. Ovšem naše odpověď byla blesková. Hned o minutu později si na přímý kop V.Švamberga naskočil T.Kříž a hlavou nám vrátil vedení. V dalším průběhu jsme měli utkání pod kontrolou, a když ve 40. min. předvedli parádní jednoduchou kombinační akci J.Špaček s O.Berbrem, nezdálo se, že bychom dnes měli mít nějaké problémy.

Bohužel do druhé půle jsme nevstoupili dobře, když hned při první standardce domácích špatně vyběhl náš brankář a hlavička útočníka skončila v síti. I přes tuto nepříjemnost jsme si dál drželi optickou převahu, naše ofenzíva nenechávala soupeře příliš vydechnout a v 57. min. jsme si vzali dvougólový náskok zpět, když si na oblouček přes obranu naběhl V.Hora a sám proti brankáři nezaváhal. To už ale pomalu začínal úřadovat rozhodčí, který některými svými výroky a hlavně arogantním vystupováním řádně brnkal na naše nervy. Vrcholem pak byla v 70. min. další nařízená penalta, když se unikající útočník teatrálně skácel k zemi poté, co mu L.Štrunc čistě vypíchl míč. J.Švamberg však tentokrát exekutora vychytal a odčinil tak svou chybu z úvodu druhého poločasu. Soupeř s blížícím se koncem zjednodušil hru směrem dopředu, hra se přelévala ze strany na stranu, ale bez větších šancí a těžko mohl někdo očekávat, jaká gólová smršť se strhne v závěrečné desetiminutovce. Vše odstartoval v 83. min. úspěšný přímý kop domácích ze 16 metrů. A my místo abychom při jednobrankovém vedení zavřeli obranu, nechávali jsme najednou hornobřízským prostor a v 86. min. jsme na to doplatili, když po snadném průniku útočníka středem naší defenzívy přišel vyrovnávací gól. Ovšem hned po rozehrání se u rohového praporku prosadil V.Švamberg, jeho centr sice poslal T.Hurt hlavou jen do břevna, ale u dorážky byl nejdříve V.Hora, který završil svůj hattrick a znovu strhl vedení na naši stranu. Bohužel ani tentokrát jsme vedení neudrželi. Po další minutě totiž kopali domácí roh a hlavičkující hráč snad temenem neuvěřitelně trefil z 10 metrů vzdálenější šibenici. Tím pečetil divokou remízu a i dodatečný bod zůstal nakonec v Horní Bříze, když lépe zvládla penaltový rozstřel.

Zpět ...

12. 10. 2019 - VIII. kolo

Olympie Kožlany - TJ Tlučná     4 : 0  (2 : 0)

Kozler - Frank, Kříž Obrazek29., T.Hurt, Štrunc - Berbr Obrazek66., Hora Obrazek19., V.Švamberg Obrazek47., Tupý (65. O.Hurt), Špaček - Hromada (77. R.Vališ ml.)

Tentokrát k nám dorazila ambiciózní Tlučná, která ještě na jaře hrála I.B třídu, kam by se určitě rád vrátila. My jsme ale chtěli bez ohledu na soupeře napravit zaváhání z Horní Břízy.

Na těžkém terénu byl v úvodu k vidění hlavně boj, v němž byli důraznější hosté, kteří si díky tomu vypracovali mírnou převahu. Hrozili hlavně po jednoduchých nákopech směrem dopředu, ovšem naše obrana se vypořádala jak s několika závary, tak i se standardkami, a do větší šance Tlučnou napustila. Postupně jsme se soupeři vyrovnali v důrazu, ale především jsme zpřesnili kombinaci a začali předvádět svou obvyklou hru. V 19. min. přišla první naše šance a hned z toho byl gól! O.Berbr zatáhl míč po straně a opakovaným centrem našel na malém vápně zapomenutého V.Horu, který se hlavou nemýlil. Další direkt mohli hosté inkasovat hned po rozehrání, když ze skrumáže po rohovém kopu střílel zblízka T.Hurt, ovšem jen do padajícího gólmana. A po následném rohu našel přetažený centr volného T.Kříže, jehož střela však skončila jen v boční síti. Zmíněná dvouminutovka jakoby předznamenala další průběh zápasu. Tlučná úplně vypadla z role a vše podstatné se odehrávalo před její brankou. Ve 26. min. předvedl velkou parádu O.Berbr, když po centru J.Špačka povodil obránce a poslal míč do šibenice - bohužel míč jen rozezvučel břevno za bezmocným brankářem. A tak druhý gól přišel o až po 3 minutách, když další centr J.Špačka poslal hlavou k tyči T.Kříž. Ve 39. min. ještě s chutí hrající O.Berbr připravil gólovku J.Hromadovi, ten však mířil jen do brankáře, stejně jako dorážející V.Švamberg.

Jakékoliv choutky hostů na zdramatizování zápasu jsme utnuli hned po návratu z kabin. V.Švamberg pronikl středem hřiště až na vápno, kolmicí vyslal k brance J.Hromadu, který mu zpětnou nahrávkou připravil snadnou pozici - 3:0. V dalších minutách jsme se nikam nehnali, snažili se držet míč na svých kopačkách a čekali, s čím přijde soupeř. Tlučná však nepředvedla prakticky nic, pouze přitvrdila v soubojích, což na hřišti rozjitřilo emoce. Ovšem naše odpověď byla ta nejlepší - v 66. min. V.Hora zachytil tlučenské autové vhazování, ihned vyslal do rozhozené obrany J.Hromadu, ten ve vápně ještě našel lépe postaveného O.Berbra, který nedal gólmanovi šanci. Za stavu 4:0 bylo prakticky hotovo. Hosté sice přešli na ofenzivnější rozestavení, ale jediným efektem byly naše brejky do otevřené defenzívy, které jsme však nedokázali přetavit v další branky - ať už na poslední chvíli zasáhli obránci nebo jsme nechali vyniknout brankáře. O.Kozler byl prakticky bez práce, zapotil se jen při šanci po nepřesné rozehrávce našich beků, ale čisté konto proti střele z 15 metrů udržel. A když se v závěru mezi tyče nevešla hlavička R.Vališe, ani nadějná střela V.Švamberga z 20 metrů, skóre se už nezměnilo.

Zpět ...

19. 10. 2019 - IX. kolo

SK Všeruby - Olympie Kožlany     0 : 4  (0 : 1)

Kozler - Frank, Kříž, T.Hurt Obrazek17., Štrunc (70. Souček Obrazek90.) - O.Hurt (60. R.Vališ ml.), Hora Obrazek51.Obrazek56., Tupý, Berbr, Špaček - Hromada

Všerubům, kterým se letos příliš nedaří, jsme měli z minulé sezóny co vracet. V tradičně dost nepřátelské atmosféře jsme v úvodu bojovali s nerovným terénem, a když se k tomu přidalo i několik obranných nedorazů a minel, mohli jsme být rádi, že se domácí nedostali k výraznějšímu ohrožení naší branky. Směrem dopředu jsme zahrozili až ve 12. min., ale hned z toho byla gólovka. V.Hora překvapil soupeřovu obranu rychlou rozehrávkou přímého kopu uprostřed hřiště, J.Hromada najednou postupoval sám na branku, ale bohužel zbrkle vystřelil vedle. Hned z protiakce přišla všerubská šance, útočník naštěstí proti vybíhajícímu O.Kozlerovi rovněž minul. A o minutu později V.Hora poslal do brejku pro změnu O.Hurta, ale ani on nenaložil se svou tutovkou dobře a poslal míč vysoko nad. V 16. min. se na nemohoucnost svých spoluhráčů nemohl dívat L.Frank, parádně vypálil z dálky, gólman však míč vyškrábl ze šibenice. Nicméně přišel roh a úspěšná hlavička T.Hurta - 0:1. V dalších minutách se hra zklidnila, bojovalo se hlavně ve středu hřiště a šance nepřicházely. Domácí měli více ze hry, byli přesnější a několikrát se dostali ke střelbě ze střední a větší vzdálenosti, ovšem jejich míče létaly mimo branku nebo si s nimi v poklidu poradil náš brankář. Naše akce končily vesměs daleko od všerubské branky, nebylo to ono, za zmínku stojí jen akce O.Berbra ze 44. min., náš mladík však z velmi nadějné pozice branku minul. A tak jsme šli do kabin s nejtěsnějším náskokem.

Do druhé půle jsme nevstoupili vůbec dobře. Hned ve 47. min. se domácí dostali ve vápně k nebezpečnému zakončení, které jsme odvrátili s vypětím všech sil. A po následném rohu užuž mířili do odkryté branky, ale míč poskakující metr od brankové čáry nakonec naše obrana na poslední chvíli dokázala poslat do bezpečí. V 51. min. pak nenápadná střela z přímého kopu skončila dokonce na tyči naší branky! Ovšem odraženého míče se zmocnil L.Frank, vyslal do křídla J.Hromadu, který bleskově pláchl až do vápna, kde nezištnou přihrávkou vybídl ke skórování V.Horu! A když tentýž hráč 5 minut na to po individuální akci poslal míč nechytatelně pod víko, klesly všerubské akcie hodně nízko. Přesto soupeř neskládal zbraně, zatlačil nás na vlastní polovinu a neúnavně dobýval naši branku. Vypracoval si i několik příležitostí ke skórování, ale naštěstí pro nás se trápil v koncovce. V 63. min. se po pasu přes beky řítil k naší brance volný útočník, ale s O.Kozlerem přehodil i břevno. A stejně si domácí vedli i v podobné situaci o 6 minut později. Jak se všerubským nedařilo, tak přidávali na tvrdosti, což sudí, ovlivněný neustálým pořváváním diváků, dost pouštěl, takže začaly na hřišti stoupat emoce. S blížícím se koncem se hra dost rozkouskovala, což nám vyhovovalo, zvlášť když se nám nedařilo déle podržet míč a trochu si oddechnout. A nakonec jsme měli i poslední slovo, když v závěrečné minutě zakombinovali J.Hromada s M.Součkem, který se prosmýkl před gólmana a s přehledem pečetil naše vítězství.

Zpět ...

26. 10. 2019 - X. kolo

Olympie Kožlany - Baník Zbůch     6 : 2  (2 : 0)

Kozler - Frank, Kříž Obrazek64., T.Hurt, Vlček - O.Hurt, Hora (80.) Obrazek16., R.Vališ ml. Obrazek42. (46. Tupý Obrazek81.), Špaček Obrazek76., Berbr - Souček Obrazek61. (77. P.Fiala)

Na konec října ideální fotbalové počasí a výborné hřiště - takové podmínky čekaly před vzájemným soubojem druhý a třetí celek aktuální tabulky.

Naše mužstvo (skoro už tradičně) nevstoupilo do utkání dobře. Možná i díky drobným změnám ve středové řadě jsme špatně pokrývali prostor na vlastní polovině a hosté toho s gustem využívali. Už ve 2. min. úplně nekrytý útočník dostal míč mezi naše stopery, naštěstí nás podržel O.Kozler. Toto varování nám nestačilo, podobných nedorazů jsme během úvodní čtvrthodiny předvedli ještě několik a mohli jsme být rádi, že jsme nebyli potrestáni. V 16. min. jsme konečně předvedli něco i směrem dopředu a hned z toho byl gól! T.Hurt našel dlouhým pasem od půlící čáry na hranici vápna V.Horu, který nás technickou střelou k tyči poslal do vedení. Najednou jsme ožili a další šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Ve 22. min. se po jednoduché kombinaci dostal míč na vápně k M.Součkovi, který se šikovně obtočil kolem beka, jeho jedovatou střelu k tyči gólman s námahou vytěsnil na roh. O 5 minut později pak T.Kříž parádní kolmicí vyslal do brejku V.Horu, jeho střela však po podezřelém zákroku soupeře skončila vedle. Z protiútoku ještě jednou zahrozili hoté, když jsme opět nechali volného útočníka postupovat středem na našeho gólmana, tentokrát skončila jeho střela těsně vedle. Ve 30. min. na druhé straně po kolmici V.Hory běžel sám na brankáře O.Berbr, ale místo zakončení zbytečně nahrával do ofsajdu J.Špačkovi (který stejně nedal). Pak se těžiště hry přesunulo do středu hřiště a vypadalo to na čekání na přestávku, ale ve 42. min. jsme udeřili po rohovém kopu - brankář neudržel hlavičku O.Hurta pod víko a R.Vališ z metru nekompromisně dorazil poskakující míč do sítě.

Ani druhá půle nezačala podle našich představ. Soupeř nás zatlačil a v 55. min. se dočkal snížení. Po naší ztrátě míče na půlce přilétl rychlý pas do vápna, vybíhající O.Kozler fauloval a penaltu hosté s přehledem proměnili. Na to jsme zareagovali zvýšenou aktivitou a v 57. min. to mohlo být opět o dvě branky. V.Hora utekl obráncům, předložil ideální pas volnému M.Součkovi, ale jeho střela zblízka trefila gólmanovy nohy. Náš forvard si však spravil chuť v 61. min., když po akci O.Berbra s J.Špačkem dostal míč na vápno a tentokrát mířil přesně. Další hřebík do zbůšské rakve zatloukl T.Kříž, který se zdržel ve vápně po předchozím rohu a uklidil do sítě míč po důrazném souboji O.Hurta. Snad jedinou šanci v této fázi utkání si hosté vypracovali v 69. min., ale nájezd útočníka po centru přes beky náš gólman zlikvidoval. Pak už přibývaly šance hlavně na naší straně. Štiplavou střelu O.Hurta ještě gólman vytěsnil, ale v 77. min. se už po střele J.Špačka z hranice vápna natahoval marně. Nezastavilo nás ani vyloučení V.Hory a v 81. min. se po přímém kopu ze strany prosadil zblízka L.Tupý. Poslední slovo měli sice v 89. min. hosté, když potrestali chybu T.Hurta v rozehrávce, ale to už nic nezměnilo na tom, že jsme si dobrým výkonem výrazně upevnili 2. místo v tabulce.

Zpět ...

2. 11. 2019 - XI. kolo

Sokol Mladotice - Olympie Kožlany     1 : 2  (1 : 2)

Kozler - Frank, Kříž Obrazek29., T.Hurt, Vlček (89. P.Fiala) - Štrunc (81. R.Vališ ml.), Hora Obrazek1., J.Švamberg st. (55. O.Hurt), Tupý, Špaček - Hromada (70. Souček)

Protože hned tři hráči nestíhali brzký začátek utkání, bylo třeba zaimprovizovat v záložní řadě, dokonce musel do zápasu naskočit i trenér J.Švamberg. Ovšem byl to právě on, kdo záhy po úvodním hvizdu zachytil domácí rozehrávku a okamžitě vyslal do rozhozené obrany V.Horu, který s přehledem skóroval. Po pár minutách oba hráči zopakovali téměř navlas stejnou akci, tentokrát však zasáhl mladotický gólman. Nepodařený začátek soupeře viditelně zaskočil, nevěděl si příliš rady s naším aktivním napadáním a měl plné ruce a nohy práce s našimi rychlými protiakcemi. Bohužel ať už se do vápna prosmýkl J.Hromada, J.Špaček nebo L.Štrunc, uklidňující druhý gól ne a ne přijít. Přesto jsme hru celkem kontrolovali, míč jsme měli častěji na svých kopačkách a museli jsme se mít na pozoru jen při dlouhých mladotických nákopech do křídel. Ve 29. min. jsme už ale přecejen svou herní převahu zúročili, když si na centr z rohu naskočil T.Hurt a jeho hlavičku ještě před gólmanem tečoval T.Kříž. Dvoubrankové vedení nás však trochu ukolébalo, ubrali jsme na aktivitě a domácí se začali zvedat. Prvním varováním byl závar na našem malém vápně po centru ze strany, kdy naštěstí soupeř minul z velmi nadějné pozice poloodkrytou branku. Ovšem ve 40. min. už udeřilo, když odkop našeho brankáře domácí stoper vrátil na naši polovinu tak šťastně, že míč prošel až na hranici našeho vápna na zapomenutého záložníka, který měl dost času obejít vybíhajícího O.Kozlera a přes obětavě skluzujícího T.Kříže poslat míč do sítě. V závěru poločasu ještě nebezpečně střílel z hranice vápna J.Švamberg, brankář byl ale na místě.

Po přestávce nás mladotičtí ve snaze o vyrovnání začali přehrávat. Nám se nedařilo podržet míč na útočné polovině a po každé ztrátě jsme museli rychle přepínat zpět, protože soupeř okamžitě přecházel do protiútoku. Především naši krajní beci se proti rychlým domácím mladíkům měli co ohánět, naštěstí když už přišel centr před branku, postrádal většinou přesnost nebo důraz. Soupeř se také až příliš často dostával ke střelbě ze střední vzdálenosti, ale málokterý míč prošel až k našemu gólmanovi. My jsme se v této fázi utkání soustředili především na bránění hubeného vedení, směrem dopředu to byly jen ojedinělé individuální pokusy bez většího efektu. Kritický moment však přišel v 70. min. T.Kříž podklouzl při pokusu rozehrát standardku před naším vápnem, míč se jen lehce posunul ke stínujícímu útočníkovi, který si to okamžitě namířil k naší brance a jeho kontakt s dobíhajícím L.Tupým sudí posoudil jako nedovolený - penalta. Naštěstí mladotický exekutor selhal a poslal míč vedle! Ani ve zbývajících minutách domácí ve své snaze nepolevovali, ale kromě několika rohových kopů se už k většímu ohrožení naší branky nedostali. A protože ani naše barvy v ofenzivě úspěšné nebyly, diváci se další branky nedočkali a my jsme tak nejtěsnější vítězství uhájili.

Zpět ...

9. 11. 2019 - XII. kolo

Olympie Kožlany - Bohemia Kaznějov "B"     3 : 0  (0 : 0)

Kozler - Frank, Kříž, T.Hurt, Vlček - O.Hurt Obrazek76. (83. Štrunc), Hora, V.Švamberg Obrazek73. Obrazek79., Špaček, Berbr (65. Souček) - Hromada (79. R.Vališ ml.)

V podzimní domácí derniéře jsme si nechtěli pokazit dosavadní stoprocentní bilanci a na kaznějovské béčko bez posil z áčka jsme si věřili. Hosté na nás však vyrukovali s defenzivní taktikou, kdy v bloku čekali na naše akce a svým důrazem a těsnou obranou znemožňovali našim ofenzivním hráčům něco vytvořit. Těm samozřejmě takový způsob hry nechutnal, navíc jim chyběl lepší pohyb a často se utápěli v indivudálních akcích, které vesměs končily ztrátou míče. Směrem dopředu se soupeř nikam nehnal a čekal na naši případnou chybu. Téměř půlhodinu tak na hřišti nebylo k vidění nic zajímavého. První vzrušení přinesla až 25. min., kdy se O.Hurt dostal k utěšené střele z hranice vápna, s níž si brankář poradil. Tři minuty nato to podobně zkoušel J.Špaček a konečně se zdálo, že se začínáme zvedat. Pak ale vystrčil růžky i Kaznějov. V 32. min. zahrával roh, po němž se míč nepříjemně motal na malém vápně, ale nedůraznou dorážku O.Kozler zlikvidoval a další pokus skončil na boční síti. O 5 minut později pak naše obrana chybovala při bohorovné rozehrávce a pustila jediného útočníka k průniku do vápna, náš gólman nás však po nepříjemné střele podržel.

O přestávce se v kabině hodně diskutovalo a všem bylo jasné, že se musíme hodně zlepšit. Ještě 10 minut jsme hledali recept na zataženou kaznějovskou linii, ale pak se v ní přejen začaly objevovat skulinky. V 55. min. V.Hora našel parádní kolmicí nabíhajícího J.Hromadu, jeho důrazný souboj s gólmanem skončil jen rohovým kopem. V 59. min. zatáhl míč po lajně L.Frank, centrem našel V.Horu, který však v nadějné pozici netrefil dobře míč. V 62. min. vyrazil vpřed T.Kříž, narážečkou s J.Hromadou překonal obranu soupeře, ovšem před brankou byl zřejmě sražen brankářem, píšťalka však zůstala němá. Pasivní hosté se v této fázi dostávali dopředu jen výjimečně, prakticky jen po standardkách nebo po obranných odkopech, a náš gólman byl bez téměř práce. Naopak náš tlak i díky posílení ofenzívy sílil a v 73. min. jsme se konečně dočkali. Centrovaný míč z rohového kopu brankář jen vyboxoval na vápno k nohám V.Švamberga, po jehož tvrdém voleji už přes veškerou snahu kapituloval. Podle hesla "kuj železo, dokud je žhavé" jsme pokračovali v útočení a hned v 76. min. přišel druhý gól, když po centru J.Špačka přetlačil O.Hurt svého strážce a technicky poslal míč přes vybíhajícího brankáře ke vzdálenější tyči. Definitivní pojistku jsme pak přidali znovu o 3 minuty později, když další výjezd T.Kříže po narážečce s V.Horou už tentokrát skončil faulem brankáře na našeho stopera a V.Švamberg se z nařízené penalty nemýlil. Smrtící pětiminutovkou jsme soupeře zlomili a ve zbytku utkání už jsme si vítězství i přes pár kaznějovských standardek v klidu pohlídali.

Zpět ...

16. 11. 2019 - XIII. kolo

Baník Líně - Olympie Kožlany     4 : 1  (2 : 1)

Kozler - Vlček, Kříž, T.Hurt, Štrunc (71. R.Vališ ml.) - O.Hurt Obrazek22., Hora (66.), V.Švamberg, Tupý, Špaček - Souček (55. Frank)

K poslednímu podzimnímu zápasu jsme do dalekých Líní museli vyjet už před polednem. Brzký začátek a chladné počasí se viditelně podepsaly na obou mužstvech. Úvodní dvacetiminutovka tak nepřinesla příliš koukatelný fotbal, k vidění byl hlavně boj ve středu hřiště a drtivá většina ofenzivních pokusů končila ztrátou míče útočícího celku. Až ve 22. min. přišla pohledná akce a hned z toho byl gól! O.Hurt dostal na prostředku hřiště pas do běhu, na vápně si míč proti obránci zasekl a nepříliš prudkou k tyči překvapil domácího brankáře. O chvíli později mohlo být ještě veseleji, když po rychlé akci ze strany střílel z podobné pozice J.Špaček, tentokrát však míč skončil vedle. Zdálo se, že domácí nemají na naši zlepšenou hru odpověď. V 32. min. zakombinovali na hranici vápna M.Souček, V.Švamberg a opět zakončující J.Špaček, tentokrát ale líňský brankář bravurně zasáhl. Ba co víc, svým zákrokem vlastně založil protiútok, který soupeř zakončil kolmicí mezi našimi beky a trestuhodně volný útočník přesnou střelou vyrovnal. A naši bezstarostnost mohli domácí znovu potrestat hned vzápětí, kdy se za naší obrannou linií zjevili hned dva hráči, naštěstí svou akci překombinovali a pohotový O.Kozler jim míč ukopl. Bohužel jsme najednou nestíhali ve středu pole, nechávali jsme líňské záložníky hrát a naše obrana se měla co ohánět. Když už se zdálo, že hráči zamíří do kabin za smírného stavu, opět přišlo "nedáš-dostaneš". Nejprve vyrazili na zteč V.Hora s V.Švambergem, aby prvně jmenovaný z nadějné pozice střílel mimo. Hned z protiútoku domácí nakopli míč za naši obranu, O.Kozler si pro něj vyběhl před vápno, kde ho ale minul a dobíhající útočník pohodlně skóroval do prázdné.

Jak jsme špatně první půli zakončili, tak špatně jsme vstoupili do té druhé. Hned ve 48. min. jsme přežili obrovskou šanci, když po centru ze strany soupeř z malého vápna vysoko přestřelil. O 2 minuty později jsme ale stejně kapitulovali, když jsme ztratili míč na středu hřiště, domácí okamžitě poslali kolmici do rozhozené obrany a osamocený útočník svoje sólo zakončil kličkou brankáři a střelou do prázdné branky. Naše odpověď mohla přijít rychle, ale volej T.Kříže po přímém kopu skončil těsně vedle. V další šanci se po závaru ve vápně ocitl L.Tupý, jeho střela však zamířila rovněž vedle. A to bylo bohužel z naší strany všechno. Nedařilo se a někteří naši hráči to nesli těžce. V 66. min. z toho vyústila druhá žlutá karta pro V.Horu, a když navíc v 70. min. poslal J.Vlček příliš pomalou malou domů a O.Kozler nedokázal zabránit napadajícímu útočníkovi ve vstřelení čtvrté branky, bylo po zápase. A to jsme mohli být rádi, že Líně po další naší chybě neskórovali popáté, když nejprve zasáhl náš gólman a opakovanou střelu z branky vykopával V.Švamberg. Ve zbytku utkání už byla na našem týmu znát frustrace, na hřišti se zbytečně přiostřilo, ale to už nic nezměnilo na tom, že jsme po nejslabším výkonu podzimu museli skousnout druhou porážku.

Zpět ...